Znshine 410 - ZXM7-SHLD108 - bifacial

Kiváló alacsony besugárzás teljesítményt nyújt, így jobb hatásfokkal működik már kora tavasztól késő őszig. A kialakításnak köszönhetően fénycsapdaként funkcionál és jobb modul teljesítményt tesz lehetővé.

Áraink a termékdíjat tartalmazzák!

Az iparágban vezető legalacsonyabb termikus teljesítmény együtthatóval rendelkezik nemcsak a HI-KILO, hanem valamennyi Sunova napelem modul. Az optimalizált elektromos kialakítás és az alacsonyabb üzemi áram a forró pontok csökkentését okozza, ezért is vállal a gyártó hosszabb garanciaidőt a termékekre.

A 100% tripla EL teszt jelentősen csökkenti a modulok rejtett repedési arányát.

A Znshine Solar története

Az 1988-ban alapított, több mint 32 éves gyártási tapasztalttal rendelkező BNEF Tier 1 modulgyártó. Gyártói kapacitása mára meghaladja éves szinten a 10 GW-ot! Testre szabott EPC megoldásokat és O&M szolgáltatásokat szállít a világszerte jelen lévő patnereinek.

A ZNSHINE célja, hogy az egyik legnagyobb közüzemi szintű napenergia-projektfejlesztővé váljon, amelynek globális lábnyoma Japánban, Indiában, Németországban, Olaszországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Chilében, Ausztráliában, Afrikában és most már Magyarországon is megtalálható.

Minőség

A Sunova kompromisszumok nélküli minőségét és megbízhatóságát számos szigorú teszt eredménye tanúsítja.

Kutatás és fejlesztés

Több tucat nemzetközi elismerés jelzi a minőséget, olyanok is, mint a TÜV, a CAS vagy épp a SEC.

Garancia

A piacon megszokott 12 év helyett 15 év gyártói garanciát vállanak világszerte valamennyi termékükre.

Dizájn

A minőségi tartalom tartós és elegáns megjelenéssel párosul legyen szó hagyományos vagy FULL BLACK panelekről.

Innovatív technológia

A ZNShine Solar K+F csapata a Kínai Tudományos és Technológiai Egyetemmel együttműködve kifejlesztette a Graphene Coating Solar Modules sorozatot. Az innovatív, öntisztító technológia, amely képes csökkenteni az üzemeltetési és karbantartási költségeket és növelni az energiatermelési kapacitást.

A grafén a világ legvékonyabb, legkönnyebb, legrugalmasabb, legerősebb és leginkább vezető nanoanyaga. A tesztek kimutatták, hogy a grafén hidrofil, öntisztító és fotokatalizátor tulajdonságokkal rendelkezik: nagy előnyök a napelem modulok számára.

A fejlett technológiával nagyobb előnyöket biztosít ügyfelei számára.

A Znshine Solar a Shanghai Jiao Tong Egyetemmel közösen alapította a vadonatúj K+F központot, amelynek célja a napelemek konverziós arányának javítása és a fotoelektromos átalakítási technológia fejlesztése. Az egyesült államokbeli K+F laboratóriumokkal együttműködve javították a modulok hatékonyságát, és nemzetközi vezető szintet értek el.

Intelligens gyártás

A legmodernebb technológiát kihasználva a Znshine Solar vezető szerepet tölt be a különböző specifikációkkal és hatékonysággal rendelkező csúcsminőségű napelemek széles spektrumának gyártásában, beleértve a kettős üveg monokristályos, a kettős üveg polikristályos, az 5BB monokristályos és az 5BB félcellás monokristályos paneleket., a 10BB félcellás monokristályos elemeket és még sok egyéb terméket.

A Znshine Solar innovatív, stabil vállalatként mára már 10 GW napelem-modul gyártási kapacitással büszkélkedhet. 

Scroll to Top
A kosarad
  • A kosarad üres.