Znshine 410 – ZXM7-SHLD108 – bifacial

1-5 raklap vásárlása esetén 1,5%, 5-26 raklap vásárlása esetén 2,5%, konténeres vásárlás esetén 4% kedvezmény az árból.

Kimagasló, 30 éves teljesítménygarancia 84,95%-os teljesítményre!
TIER-1 besorolású napelem panel gyártó.

Áraink a termékdíjat tartalmazzák!

A Znshine Solar innovatív, stabil vállalatként mára már 10 GW napelem-modul gyártási kapacitással büszkélkedhet. 

A 395-415 Wp félcellás duplaüveg panelek mellett a 430-455 Wp félcellás panelek is megtalálhatók a kínálatban.

A Znshine Solar története

Az 1988-ban alapított, több mint 32 éves gyártási tapasztalttal rendelkező BNEF Tier 1 modulgyártó. Gyártói kapacitása mára meghaladja éves szinten a 10 GW-ot! Testre szabott EPC megoldásokat és O&M szolgáltatásokat szállít a világszerte jelen lévő patnereinek.

A ZNSHINE célja, hogy az egyik legnagyobb közüzemi szintű napenergia-projektfejlesztővé váljon, amelynek globális lábnyoma Japánban, Indiában, Németországban, Olaszországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Chilében, Ausztráliában, Afrikában és most már Magyarországon is megtalálható.

Minőség

Az MBB technológia csökkenti a panelekben a vezetőrácsok közötti távolságot amely növeli a teljesítményt.

Kutatás és fejlesztés

ZNShine Solar K+F csapata a Kínai Tudományos és Technológiai Egyetemmel együttműködve kifejlesztette a Graphene Coating Solar Modules sorozatot.

Garancia

A piacon megszokott 25 év helyett 30 év teljesítménygaranciát vállanak világszerte valamennyi termékükre.

Dizájn

Az előlap mellett a hátlap is üvegből készül, ami a hetékonyság növelés mellett szebb designt kölcsönöz a paneleknek.

Innovatív technológia

A ZNShine Solar K+F csapata a Kínai Tudományos és Technológiai Egyetemmel együttműködve kifejlesztette a Graphene Coating Solar Modules sorozatot. Az innovatív, öntisztító technológia, amely képes csökkenteni az üzemeltetési és karbantartási költségeket és növelni az energiatermelési kapacitást.

A grafén a világ legvékonyabb, legkönnyebb, legrugalmasabb, legerősebb és leginkább vezető nanoanyaga. A tesztek kimutatták, hogy a grafén hidrofil, öntisztító és fotokatalizátor tulajdonságokkal rendelkezik: nagy előnyök a napelem modulok számára.

A fejlett technológiával nagyobb előnyöket biztosít ügyfelei számára.

A Znshine Solar a Shanghai Jiao Tong Egyetemmel közösen alapította a vadonatúj K+F központot, amelynek célja a napelemek konverziós arányának javítása és a fotoelektromos átalakítási technológia fejlesztése. Az egyesült államokbeli K+F laboratóriumokkal együttműködve javították a modulok hatékonyságát, és nemzetközi vezető szintet értek el.

znshine garantál teljesítmény diagram

Intelligens gyártás

A legmodernebb technológiát kihasználva a Znshine Solar vezető szerepet tölt be a különböző specifikációkkal és hatékonysággal rendelkező csúcsminőségű napelemek széles spektrumának gyártásában, beleértve a kettős üveg monokristályos, a kettős üveg polikristályos, az 5BB monokristályos és az 5BB félcellás monokristályos paneleket., a 10BB félcellás monokristályos elemeket és még sok egyéb terméket.

Sunova certifikációk

Scroll to Top
A kosarad
  • A kosarad üres.