Napelemes rendszer otthonod energiaellátására

Kérj visszahívást!
Vagy hívj minket!

(+36) 20-298-5200

A1 Solar munkatársak
Videó lejátszása

Közel 2000

Elégedett ügyfél

Mi komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek

Egy olyan rendszert alakítottunk ki, ahol ügyfeleink egyetlen helyről kapják meg az összes szolgáltatást, ami egy napelemes rendszer kiépítéséhez és hosszútávú, zavartalan üzemeltetéséhez szükséges.

Közel 2.000 sikeres telepítés tanított meg minket arra, hogy hogyan vehetjük le a lehető legtöbb ügyintézési terhet ügyfeleink válláról.

Bisnode minősítés
MNNSZ logo

Napelemes rendszer féláron, otthonfelújítási támogatással

Ha olyan beruházást keresel, ami minimum 25 évre szól és a bekerülési költségnél jobban növeli ingatlanod értékét, akkor a napelem a megoldás.

Gyakorlatilag 100%-ban kiválthatod a villanyszámlád ezzel a környezetbarát megoldással, ráadásul a támogatás igénybevételével most féláron.

A kiváló minőségű felhasznált anyagok és jól képzett saját csapataink lehetővé teszik, hogy a kivitelezésre is extra hosszú garanciát adjunk.

Blyxa logo
Blyxa Consulting Kft logo
Pénz megtakarítás napelemes rendszerrel

1500+

Sikeres pályázat

26.000+

Telepített panel

A legjobbat a legjobb áron

Kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk ezért is adunk a piacon kimagasló hosszúságú garanciát magára a telepítésre is.

Az iparágban vezető legalacsonyabb termikus teljesítmény együtthatóval rendelkeznek a Sunova napelem moduljai, a ZNShine pedig TIER1-es gyártó, aki kimagasló, 30 éves teljesítménygaranciát ad 84,95%-os teljesítményre! 

Ahol árnyékhatás miatt okos megoldásra van szükség a TIGO smart technológiája jelenti a megoldást.

Mekkora napelemes rendszerre van szükséged?

A 12 havi fogyasztási adatot el kell osztani azzal az értékkel, amit ma Magyarországon 1 kW (kilowatt) napelem elméletileg megtermel. Ez 1100 kWh (kilowattóra) körül alakul. Ha tehát az éves számlán 5500 kWh szerepel el kell osztani 1100-al = 5 kW, vagy kWp. Hozzávetőlegesen ekkora méretű rendszerre lesz szükséged.

Számoljuk ki a kalkulátorunk segítségével

Az alábbi gombra kattintva átirányítunk a kalkulátorunkhoz, amivel kiszámolhatod, hogy mekkora napelemes rendszerre van szükséged az otthonod villanyszámlájának a lenullázásához.

A napelemes rendszer telepítéséhez vezető út

I. Előzetes árajánlat
Ha kitöltötted az űrlapot, megvizsgáljuk, hogy megéri-e nálad kiépíteni a napelemes rendszert. Ha igen, elkészítünk egy árajánlatot, ami alapján el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e.
II. Konzultáció és felmérés
Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd a garanciabajnok napelemes rendszert, egyeztetünk a hitelről, és amennyiben szükséges előzetes helyszíni felmérést tartunk.
III. Árajánlat
Ez után készítjük el a végleges ajánlatot. Az ajánlatunk semmiféle rejtett költséget sem tartalmaz majd, viszont több megoldást kínálunk neked.
IV. Szerződéskötés
Ha mindenben megállapodtunk, és minden kérdésedre választ kaptál megkötjük a kivitelezési (és ha szeretnéd a pályázatírási) szerződést, is.
V. Tervezés
Most a szakértő csapataink következnek. A mérnökeink elkészítik a terveket, és elkezdjük beszerezni a szükséges (kivitelezési) engedélyeket.
VI. Kivitelezés
Ha minden engedély a kezünkben van, és a pályázatot is (99%, hogy pozitívan) elbírálták, elkezdjük a kivitelezési munkákat.
VII. Mérőóra csere
Ha elkészült a napelemes rendszered, akkor a szolgáltatód lecseréli a mérőórádat egy új ad/vesz órára amivel nyomon követhető hogy mennyi áramot fogyasztottál/termeltél.
VIII. Termelés
A jól méretezett rendszer és a megfelelő telepítés garantálja, hogy 0 forint lesz a villanyszámlád, és akár 40 évig független leszel minden szolgáltatótól sőt még vissza is termelhetsz.
Előző slide
Következő slide

Tekintsd meg korábbi munkáink

Beszéljünk

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérj visszahívást

Készen állsz?

Az űrlap beérkezését követően kollegánk telefonon fog keresni, a választott időpontban. Kérjük légy elérhető!

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Egy

Elsőként arra kérünk, hogy add meg a kért adatokat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban.

Kettő

Gondold át, hogy mikor lenne a legalkalmasabb, hogy konzultáljunk telefonon.

Három

Írd le nekünk röviden, hogy mik az elképzelésid, milyen napelemes rendszert szeretnél.

Négy

Kattints a "Visszahívást kérek" gombra. Kollegánk hamarosan keresni fog telefonon.

Scroll to Top
A kosarad
  • A kosarad üres.