Napelemes rendszer otthonod energiaellátására

Kérj visszahívást!
Vagy hívj minket!

(+36) 20-298-5200

Videó lejátszása

Közel 2000

Elégedett ügyfél

Mi komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek

Egy olyan rendszert alakítottunk ki, ahol ügyfeleink egyetlen helyről kapják meg az összes szolgáltatást, ami egy napelemes rendszer kiépítéséhez és hosszútávú, zavartalan üzemeltetéséhez szükséges.

Több, mint 700 sikeres telepítés tanított meg minket arra, hogy hogyan vehetjük le a lehető legtöbb ügyintézési terhet ügyfeleink válláról.

Napelemes rendszer féláron, otthonfelújítási támogatással

Ha olyan beruházást keresel, ami minimum 25 évre szól és a bekerülési költségnél jobban növeli ingatlanod értékét, akkor a napelem a megoldás.

Gyakorlatilag 100%-ban kiválthatod a villanyszámlád ezzel a környezetbarát megoldással, ráadásul a támogatás igénybevételével most féláron.

A kiváló minőségű felhasznált anyagok és jól képzett saját csapataink lehetővé teszik, hogy a kivitelezésre is extra hosszú garanciát adjunk.

1500+

Sikeres pályázat

Derítsd ki, hogy igényelheted-e a támogatást!

Kérjük válaszolj az alábbi kérdésekre, hogy kiderüljön, hogy igényelheted-e a támogatás.

Otthonfelújítási támogatás előminősítő

Otthonfelújítási támogatás előminősítő

Kérjük válaszolj az alábbi kérdésekre, hogy kiderüljön, hogy igényelheted-e a támogatást.

Rendben, vágjunk bele!

0$

Thanks, we will contact you soon

II.

Van legalább egy gyermeked, akit saját háztartásodban nevelsz? (legalább 12. hetes magzati kortól a 25. életévig terjedően. A GYOD-ra jogosító gyermekek esetében nincs életkori határ)

You need to select an item to continue

I.

Nagykorú, cselekvőképes, Magyar állampolgár vagy?

You need to select an item to continue

Sajnáljuk!

Sajnos nem felelsz meg a lakásfelújítási támogatási program feltételinek.

You need to select an item to continue

III.

Rendelkezel folyamatos TB jogviszonnyal? Legalább 1 éve folyamatos, legfeljebb 30 nap megszakítással. Az igénylést megelőző 180 napban közfoglalkoztatási jogviszony kizáró ok.

You need to select an item to continue

IV.

Egyedül, vagy házastársaddal illetve élettársaddal, valamint kiskorú gyermekkel együttesen rendelkezel az érintett ingatlanban legalább 50%-os tulajdoni hányaddal?

You need to select an item to continue

V.

Az igénylő, valamint kiskorú gyermeke legalább egy éve az érintett ingatlanban él és ez a lakcímkártya szerinti bejegyzett lakóhelyük? (Ha az érintett ingatlan tulajdonszerzése egy éven belül történt válaszd a IGEN-t.)

You need to select an item to continue

VI.

A fejlesztendő ingatlan lakás/lakóház/tanya vagy birtokközpont (tulajdoni lap szerint)?

You need to select an item to continue

VII.

Az igénylőnek, vagy az igénylők egyikének van a NAV-nál nyilvántartott köztartozása?

You need to select an item to continue

Gratulálunk!

Jogosult vagy a lakásfelújítási támogatásra!

You need to select an item to continue

Final cost

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

26.000+

Telepített panel

A legjobbat a legjobb áron

Kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk ezért is adunk a piacon kimagasló hosszúságú garanciát magára a telepítésre is.

A LONGi gyár a világ legnagyobb napelem panel gyártója, ár érték arányban a legjobb megoldás. A Q Cells pedig a legmagasabb minőséget képviseli a 7. helyről. Ahol árnyékhatás miatt okos megoldásra van szükség a Huawei smart technológiája jelenti a megoldást.

Az inverter a rendszer „lelke”. Épp ezért ajánljuk a mindössze (0,03%!!!) meghibásodási mutatóval rendelkező SAJ termékeit, valamint az osztrák gyártmányú Froniust.

Mekkora napelemes rendszerre van szükséged?

A 12 havi fogyasztási adatot el kell osztani azzal az értékkel, amit ma Magyarországon 1 kW (kilowatt) napelem elméletileg megtermel. Ez 1100 kWh (kilowattóra) körül alakul. Ha tehát az éves számlán 5500 kWh szerepel el kell osztani 1100-al = 5 kW, vagy kWp. Hozzávetőlegesen ekkora méretű rendszerre lesz szükséged.

Számoljuk ki a kalkulátorunk segítségével

Az alábbi gombra kattintva átirányítunk a kalkulátorunkhoz, amivel kiszámolhatod, hogy mekkora napelemes rendszerre van szükséged az otthonod villanyszámlájának a lenullázásához.

A napelemes rendszer telepítéséhez vezető út

I. Előzetes árajánlat
Ha kitöltötted az űrlapot, megvizsgáljuk, hogy megéri-e nálad kiépíteni a napelemes rendszert. Ha igen, elkészítünk egy árajánlatot, ami alapján el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e.
II. Konzultáció és felmérés
Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd a garanciabajnok napelemes rendszert, egyeztetünk a hitelről, és amennyiben szükséges előzetes helyszíni felmérést tartunk.
III. Árajánlat
Ez után készítjük el a végleges ajánlatot. Az ajánlatunk semmiféle rejtett költséget sem tartalmaz majd, viszont több megoldást kínálunk neked.
IV. Szerződéskötés
Ha mindenben megállapodtunk, és minden kérdésedre választ kaptál megkötjük a kivitelezési (és ha szeretnéd a pályázatírási) szerződést, is.
V. Tervezés
Most a szakértő csapataink következnek. A mérnökeink elkészítik a terveket, és elkezdjük beszerezni a szükséges (kivitelezési) engedélyeket.
VI. Kivitelezés
Ha minden engedély a kezünkben van, és a pályázatot is (99%, hogy pozitívan) elbírálták, elkezdjük a kivitelezési munkákat.
VII. Mérőóra csere
Ha elkészült a napelemes rendszered, akkor a szolgáltatód lecseréli a mérőórádat egy új ad/vesz órára amivel nyomon követhető hogy mennyi áramot fogyasztottál/termeltél.
VIII. Termelés
A jól méretezett rendszer és a megfelelő telepítés garantálja, hogy 0 forint lesz a villanyszámlád, és akár 40 évig független leszel minden szolgáltatótól sőt még vissza is termelhetsz.
Előző
Következő

Tekintsd meg korábbi munkáink

Beszéljünk

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérj visszahívást

Készen állsz?

Az űrlap beérkezését követően kollegánk telefonon fog keresni, a választott időpontban. Kérjük légy elérhető!

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg a kért adatokat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban.

Gondold át, hogy mikor lenne a legalkalmasabb, hogy konzultáljunk telefonon.

Írd le nekünk röviden, hogy mik az elképzelésid, milyen napelemes rendszert szeretnél.

Kattints a "Visszahívást kérek" gombra. Kollegánk hamarosan keresni fog telefonon.

Scroll to Top
A kosarad
  • A kosarad üres.