Vállalati napelem

Vállalati költségoptimalizálás

55-70% támogatási intenzitású pályázatokból

Miért éri meg egy napelemes rendszer kiépítése?

Elérhető napelemes pályázatok vállalkozásoknak

Október 15-ig pályázható a GINOP-4.1.4-19 nagyobb fogyasztók és komplex felújítást tervezők számára. A GINOP-1.2.8-20 és VEKOP-1.2.6-20 felhívás pedig várhatóan újra megnyitásra kerül.

Átmenetileg felfüggesztve

GINOP-1.2.8-20 / VEKOP-1.2.6-20

Budapesti és Pest megyei cégek számára is elérhető pályázat

Támogathatók a vállalkozások amelyek:

Az igényelhető támogatási összeg minimum 5 maximum 153,5 millió forint. A telepíthető napelemes rendszer mérete 5 kWp felett kell legyen. A pályázatban a napelemes rendszer mellett egyéb beruházások is támogathatók:

A támogatás 100% előleg mellett vehető igénybe. Mértéke 70%, mely feltételesen visszatérítendő támogatás. Maximális összegét a 2020 április havi létszám határozza meg. 5-9 fő között személyenként 1,5 millió forint igényelhető, 10-49 főig további 1 millió forint és 50-249 főig 0,5 millió forint igényelhető. A napelemes rendszer tervezhető méretét a vállalkozás számlával igazolható villamos fogyasztása határozza meg. A napelemes rendszer kizárólag az épület tetőszerkezetére telepíthető.A fejlesztést 18 hónapon belül meg kell valósítani.

felfüggesztve

GINOP-4.1.4-19

Pest megyén kívüli cégek számára elérhető.

Támogathatók a vállalkozások amelyek:

Az igényelhető támogatási összeg minimum 3 maximum 100 millió forint. A telepíthető napelemes rendszer mérete 15 kWp feletti ha csak napelemes fejlesztés történik. Ez a felhívás lehetőséget biztosít komplex épületenergetikai fejlesztésekre is, ekkor azonban szigorúbb kritériumoknak és fejlesztési céloknak kell megfelelni, mint csak napelemes fejlesztés esetén. A támogatás mértéke 55%.

A napelemes rendszer tervezhető méretét ebben az esetben is az épület villamos fogyasztása határozza meg, azonban itt szakértő energetikus kell meghatározza a fogyasztást. A napelemes rendszer kizárólag az épület tetőszerkezetére telepíthető.

A pályázat benyújtásának határideje 2020.10.15. A beépítendő kapacitás maximális mértékének meghatározása nagy körültekintést igényel. Egyrészt figyelemmel kell lenni az épület negyedórás fogyasztási adataira, másrészt a pályázati pontszámokra végül pedig a vállalandó indikátorokra.

Mindenképp javasoljuk szakértő tanácsadó bevonását az esetleges túlvállalások és a jövőbeni pénzvisszafizetés elkerülése érdekében.

Megéri minket választani a pályázatíráshoz is

Összeszokott pályázatírói csapatunk, tapasztalt energetikusaink és kivitelezési szakembereink a garanciák arra, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen.

0 +
Benyújtott energetikai pályázat
0 +
Sikeresen lezárt energetikai pályázat
0 +
Benyújtott GINOP-4.1.3-19 pályázat
0 +
Nyertes GINOP-4.1.3-19 pályázat

Nem állsz még készen?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és konzultálj egy szakértőnkkel teljesen ingyenesen.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Scroll to Top