A LONGi új Hi-MO 5 napelem modult dob piacra lakossági

A LONGi kibővítette Hi-MO 5 termékcsaládját egy új, lakossági, kereskedelmi és ipari (C&I) tetőtéri alkalmazásra tervezett napelem modullal.

A 415 W-os maximális kimeneti teljesítménnyel és 21,25%-os hatékonysággal rendelkező Hi-MO 5m 54c modul PERC galliumadalékolt p-típusú felezett cellákat tartalmaz.

A termék 54 darab 182 mm-es felezett cellával rendelkezik, amelyek a LONGi szerint optimálisak a modulok szállítása, telepítése és általános rendszerintegrációja szempontjából.

A gyártó szerint a 1722 x 1134 mm méretű és 23 kg-nál kisebb súlyú modul elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy egyetlen személy telepíthesse.

A termék az állítások szerint támogatja a legtöbb szabványos rögzítési rendszert, a modulkeret hosszú és rövid oldalán történő rögzítést, a behelyezhető vagy becsúsztatható rendszereket valamint a modul-élrögzítéssel rendelkező emelőrendszereket.

A 25 év garanciával rendelkező termék elérhetővé teszi a LONGi Hi-MO 5 termékcsaládját a kis- és közepes méretű C&I alkalmazásokhoz – közölte a cég.

A közüzemi méretű napelem szektor számára tervezett Hi-MO 5 sorozatú moduljának 2020-as kiadása után a LONGi termékszállítmányai összesítve mára meghaladják a 10 GW-ot.

A PV Tech piackutató csoportja szerint tavaly a LONGi volt a legnagyobb modulszállító világszerte a kiszállítás mennyiségét tekintve.

Forrás: https://www.pv-tech.org/longi-launches-new-hi-mo-5-solar-module-for-residential-ci-systems/