A Sunova együttműködést köt a lakossági napelemek kínálatának bővítése érdekében

Az amerikai Sunova Energy lakossági napelemes cég és a Brinks Home lakásbiztonsági cég exkluzív partnerségre lépett. Ami lehetővé teszi a Brinks Home kereskedők számára, hogy a Sunova termékportfólióját kínálják ügyfeleinek és fordítva, a héten már a második ilyen megállapodás keretében.

A partnerség keretében a Brinks Home értékesítési képviselői a Sunova napelem-, akkumulátor- és energiaszolgáltatási csomagját kínálják majd ügyfeleiknek, a Sunova pedig finanszírozást kínál a Brinks Homes ügyfeleinek biztonsági berendezésekhez és azok telepítéshez.

A múlt hónapban a Sunova bejelentette, hogy bővíti szolgáltatási kínálatát olyan területeken, mint az akkumulátoros tárolás és az elektromos járművek töltése. A következő két évben pedig várhatóan megduplázza vásárlói számát.

„Azáltal, hogy a Brinks Home ügyfeleit a tiszta és megfizethető napenergiával, valamint a Sunova ügyfeleit csúcsminőségű biztonsággal kapcsoljuk össze, biztosak vagyunk abban, hogy az ügyfelek megtalálják az otthonuk számára szükséges egyedi megoldásokat” – mondta William Berger, a Sunova alapítója és vezérigazgatója.

Ez a második tranzakció egy lakossági napelem-szolgáltató és egy lakásbiztonsági cég között ezen a héten, miután az ADT biztonsági óriás belépett az Egyesült Államok tetőtéri napelem-piacára a Sunpro Solar 825 millió dolláros felvásárlásával, és a céget ADT Solar névre keresztelte át.

A mostani kiváló alkalom az Egyesült Államok tetőtéri napelemes piacára való belépésre, mivel az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma (DOE) a tetőtéri napelemek engedélyezési folyamatának egyszerűsítését szeretné elérni a háztartások számára a bürokrácia csökkentésének keretében és a lakossági napelem-rendszerek elterjedésének felgyorsítására tett erőfeszítések részeként.

Forrás: https://www.pv-tech.org/sunnova-partners-with-home-security-firm-to-increase-residential-solar-offering/