A Suntech zseniális fejlődéséről

A 2001-es alapítás óta a Suntech gyorsan növekedett, és a világ egyik legnagyobb napenergia társaságává vált. Valójában a Suntech volt a negyedik legnagyobb PV-cellagyártó a világon 2006 végén, szemben az egy évvel korábbi nyolcadik pozícióval.

Ez a megdöbbentő növekedés és siker a napenergia-iparban nagyrészt annak köszönhető, hogy a Suntech rendíthetetlenül elkötelezte magát amellett, hogy világszerte a legmagasabb minőségű és legköltséghatékonyabb napelemes megoldásokat juttassa el az ügyfelekhez. Mi is nagy előszeretettel használjuk a Suntech paneleket, és ügyfeleinknek is bátran ajánljuk.

Ismerjük meg Dr. Shi munkáját!

A Suntech gyors fejlődését tulajdonképpen Dr. Zhengrong Shi erős vezetési stílusa és világosan meghatározott jövőképe hozta létre. Miután elvégezte a Sanghaji Optikai és Finommechanikai Intézet lézerfizikai mesterképzését, Ausztráliába költözött, hogy további tanulmányokat folytasson az Új-Dél-Wales-i Egyetemen (UNSW). Itt kapta meg a villamosmérnöki doktorátust Dr. Martin Green, a napkutatás kiemelkedő akadémikusa és a Fotovoltaikus Műszaki Kiválósági Központ igazgatója mellett. Dr. Shi kiválóan teljesített kutatásaiban. Ma már a naptechnika globális szaktekintélyének tekintik, nevéhez több szabadalom is fűződik.

A Suntech megalapítása

Ph.D. megszerzése után Dr. Shi kutatási igazgató lett egy innovatív ausztrál PV vállalatnál, amely a következő generációs vékonyréteg-technológia forgalmazásával foglalkozik. Ez a felbecsülhetetlen tapasztalat felnyitotta Dr. Shi szemét a naptechnika kereskedelmi életképességével kapcsolatban. A globális piacon képzelte el tevékenységét, ezért első lépésben kínai Wuxiban megalapította a Suntech céget, amely célul tűzte ki maga elé: segíteni fog, hogy a napenergia-termékek minden otthonba eljuthassanak.

Hihetetlen nyitottság a fejlődésre

A Suntech elkötelezettsége az olcsó gyártás mellett, a minőségellenőrzés és a teljesítmény világszínvonalú standardjaival együtt lehetővé tette a vállalat számára, hogy nyereségesen terjeszkedjen… Nevükhöz számos rekord fűződik, a 2011-2012-ben a világon akkor legnagyobbnak számító 2,4GW-os éves termelésüktől kezdve a 2016-ban elért, piacvezető 21,31%-os PERC cella hatékonyságig.

A Suntechre jellemző tanulási vágy, tudáséhség gyümölcsöző eredményeket is jelentett a vállalatnak. Számos rekord is az ő nevükhöz fűződik. Ilyen például a 2011-2012-ben legnagyobbnak számító 2,4 GW-os termelésük, vagy például a PERC cella 21,31%-os 2016-os teljesítménye. Folyamatosan kutatnak, fejlesztenek és versenyeznek.

A kínai vezetésű cég mára már 17 éve 80 országban 400 bejegyzett szabadalommal a zsebében méltán tartozik a napenergia bajnokok ligájába. Mi is szívesen dolgozunk ezekkel a termékekkel, és a piaci átlaghoz képest dupla garanciát és teljeskörű szolgáltatást ajánlunk a pályázatoktól kezdve a telepítésen át egészen a szervízig.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, akkor bátran keress minket online, vagy telefonon!