Napelem vállalkozásoknak 2021-ben!

Használd ingyenes kalkulátorunkat és személyre szabott ajánlatainkat!

Talán kevesebb szó esik róla, mégis hatalmas fantázia rejlik a vállalkozások, intézmények napelem beruházásában. A lakossági megtérülés idejének töredéke alatt realizálható a céges beruházások haszna a modern napelem rendszerek kiépítése után. Akár 1 év alatt visszahozhatja az árát, azonban a lakosságihoz képest jóval nagyobb befektetés is! Hogyan?

A nagyobb fogyasztás, a nagyobb igénybevétel sokkal hamarabb megmutatja a napelemekbe invesztált összegek látványos megtérülését! Ráadásul a pályázati oldalával kapcsolatban is teljeskörű tájékoztatást tudunk adni a hozzánk fordulóknak.

Idén is érvényes, hogy: ki korán kel, aranyat lel!

2021-ben, ha lehetséges, méginkább előtérbe kerül ez a környezetbarát és gazdaságos megoldás a vállalatok életében. Érdemes mihamarabb ajánlatot kérned, begyűjtened a tudnivalókat, hiszen a döntéshozás és a kivitelezés is jóval több időt vehet igénybe a nagykaliberű felújításoknál, mint egyetlen családi ház esetében. Nem is beszélve arról, hogy az idei év is egy elfoglalt és túlzsúfolt időszaknak ígérkezik mind az építőipar, mind a napelemes szakemberek életében.

Jó, ha már előre egyeztetsz a kiválasztott napelem kivitelezővel, méghozzá úgy, hogy már a kezetekben van egy részletes terv, árajánlat. Nulladik pontban érdemes felmérni a vállalat saját tőkéjét, céljait, elképzeléseit. Első lépésben pedig azt javasoljuk, hogy párhuzamosan indulj el a pályázati és a kivitelezői oldalon való egyeztetéssel, hiszen mindkettő sok időt vehet igénybe. Már közeledünk a tavaszi felújítások őrülten pezsgő időszakához, tehát legjobb, ha már most nekiláttok az egyeztetéshez.

Nálunk pályázati és a napelem kivitelezői segítséget is kaphatsz

Pontosan azért foglalkozunk az érme mindkét oldalával, mert elkerülhetetlenül szükséges az anyagi forrásokkal, állami, vagy egyéb támogatási lehetőségekkel is tisztában lennünk, ha megbízható információt szeretnénk továbbadni az ügyfeleinknek. Azzal, hogy egy helyen kapod mindkét szakmai területet, rengeteg időt, pénzt és energiát is spórolhatsz. A legrosszabb esetben kiderül, hogy jelenleg még nem álltok készen egy ilyen kaliberű átalakításra, vagy esetleg az iroda, telephely nem alkalmas az átalakításra.

Sokkal jobb, ha ez időben kiderül, és el tudtok gondolkodni egy előzetes felújításon, vagy alternatív fűtési, hűtési, energiaellátási megoldásokon. Ha a megfelelő pályázat hiányzik a történetből, akkor pedig számíthatsz ránk abban, hogy amint elérhetővé válnak új lehetőségek, amiket kihasználhatnátok, értesítünk titeket.

Napelem- Akár 1 éves megtérülés!?

Az 5-15kWp-es rendszerekre kiírt pályázat jellemző megtérülési ideje mindössze egy év körüli, de még a nagyobb rendszereknél is gyakori az 5 éven belüli megtérülés! Ez valljuk be, egyedülállóan rövid távú és magas megtérülésű befektetést jelez! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vagy már megszületett a gondolat, de még nem találtál megbízható társaságot, akkor keress minket bátran. Elérhetsz minket telefonon, e-mailben, vagy töltsd ki ingyenes kalkulátorunkat, hogy már az első lépésnél is részletesebben beszélhessünk az ajánlatról.

A kalkulátorunk egy-két alapvető információra és az elérhetőségeitekre kérdez rá. Továbbá a jelenlegi villanyszámla, a tető típusa, dőlésszöge, tájolása mellett a földrajzi elhelyezkedésre, fázisokra, áramerősségre is. Ezzel egy viszonylag átfogó képet kapunk a jelenlegi helyzetről, az igényekről és a jövőbeni tervekről is. Így már optimálisabban tudjuk meghatározni, hogyan is tudnánk mindezt a valóságba átültetni.